Bestil et domæne

Bestil dit nye domæne ved hjælp af boksen herunder, det er nemt og enkelt.
Vi har et stort udvalg af domæne endelser til salg. Se dem alle her.

Domæner

Hos Mira Internet kan du hurtigt og sikkert købe tjekke om et domænenavn er ledigt og bestille det online her på siden.

Mira Internet sælger og administrere domænenavne for virksomheder, organisationer og privatpersoner og har været med siden begyndelsen herhjemme i Danmark.

Du kan sagtens købe et domæne her på siden, selvom du ikke har et webhotel hos Mira Internet.

Har man fundet et domænenavn, som man syntes er godt, så er det ofte en god ide at bestille domænenavnet med det samme, da domænenavne sælges efter ”Først til mølle princippet”

Mange vælger derfor at købe domænenavnet og dernæst lade det ligge i dvale indtil at de får brug for det.

Ofte kan det være en god ide at købe sit domænenavn med og uden bindestreg og blot pege det ene domænenavn ind på det andet:

Mira Internet understøtter nu Server Side Includes (SSI) på alle domæne typer.

F.eks. www.testdomænenavn.dk & www.test-domænenavn.dk på den måde undgår man at andre, køber et domænenavn, som minder meget om egens eget.

Priserne på domænenavne varierer afhængig af om du bestiller et .dk, .com eller f.eks. .eu domæne, dog er det sikkert at uanset hvilken domænetype du vælger, så er det en billig og effektiv måde reklamerer for sin virksomhed på.

Mange private køber dog også domænenavne, måske fordi de ønsker sig en hjemmeside eller måske for at få god email adresse.

Køber du f.eks. domænenavnet Familien-Jensen-KBH.dk, så vil alle i din familie kunne få en email med deres navn. Sofie@Familien-Jensen-KBH.dk, Preben@Familien-Jensen-KBH.dk

Det er selvfølgelig muligt at få hostet din hjemmeside eller hjemmesider her hos Mira Internet, ligesom at vi også tilbyder videre og nyudvikling af hjemmesider samt tillægsmoduler.

Regler for domænenavne

Et domænenavn kan sammensættes af bogstaverne (a til å, samt special bogstaverne ä, ö, ü og é), tal (0 til 9) og bindestreg (-). Stort set alle navne, der ikke allerede er registreret på nettet, kan anvendes som domænenavne. Det er dog ikke tilladt at vælge et navn, som krænker en tredieparts rettigheder. Anmeldelsen indeholder en erklæring om, at dette ikke er tilfældet. Derfor skal Mira Internet have en underskrevet ansøgning om domænenavnet, før dette kan bestilles.

Typer af domæner
De mest almindelige domæne typer er: .dk (IN4002) og .com (IN4003). Typen viser hvilken domæne det er, .dk er et dansk domæne, .com er et commercial domæne, .se er et svensk domæne osv.

Et domænenavn kan bruges til hjemmeside(r) og/eller e-mail adresse(r).
Eksempel: Hjemmesiden: "http://www.mira.dk" - e-mail adressen: "salg@mira.dk"

Sub-domæne
Sub-domæne (IN4102), er et domæne under et eksisterende domænenavn. Det vil have formatet: www.'valgfri'.domænenavn.type. Sub-domæner kan du benytte under dit eget domæne foreksempel ved flere afdelinger. Eksempel: "www.holstebro.mira.dk".

Nyheder

Udgivet d. 03.01.2020

Jysk IT Partner Aps overtager pr. 1. januar 2020 de fleste af Mira Internets daglige aktiviteter....

Læs mere

Sponsor for DM i H-Boat 2017
Udgivet d. 01.03.2017

Mira Internet er indtrådt som sponsor af hjemmeside til Danmarksmesterskabet for H-både 2017 som...

Læs mere

Hurtigere internet i følgende områder i 2016
Udgivet d. 12.02.2016

I 4 kvartal vil følgende centraler / fremskuddet centraler blive opgraderet rundt om i landet,...

Læs mere