Standardvilkår for webhoteller og domæner hos Mira Internet 

Mira Internet ApS' webhotel er en præsentationsplads for både erhvervsdrivende, såvel som privatpersoner. Man har som kunde selv ansvaret for lovligheden af materialet på webhotellet. Der må ikke forefindes yderst kontroversielt eller ikke lovligt materiale på Mira Internet's Webhoteller. Mira Internet forbeholder sig retten til enerådigt at definere, om materialet har en sådan kontroversiel karakter.

Konkluderes det af Mira Internet at pågældende materiale er yderst kontroversielt eller af ulovlig karakter, så forbeholder Mira Internet sig retten til at ophæve samarbejdet øjeblikkeligt. Ligeledes må webhotellet ej heller benyttes til ulovlig fildeling eller udsendelse af SPAM, da dette er i strid med Markedsføringslovens § 6a. Sker dette, vil Mira Internet ligeledes forbeholde sig retten til at ophæve samarbejdet øjeblikkeligt. Al benyttelse af webhotellet skal ske på en sådan måde at det ikke belaster serverens ressourcer eller er til gene for Mira Internet eller Mira Internet's andre kunder. Mira Internet forbeholder sig retten til at ophæve samarbejdet øjeblikkeligt i alle overstående tilfælde og ophæves samarbejdet med en af ovenstående begrundelser, så er Mira Internet ikke erstatningspligtig overfor kunden, heller ikke i forbindelse med driftstab. Kunden kan dog f.eks. stilles erstatningsansvarlig overfor Mira Internet for eventuelle tab og sagsanlæg som følge af ovenstående.

 

somnifere.info/bromazepam-lexomil

somnifere.info

 

Mira Internet tilstræber at sikre adgang til webhotellet 24 timer i døgnet. Dette kan dog betyde driftsstop i kortere eller længere perioder i tilfælde af reparationer, vedligeholdelse af systemer mv. Mira Internet tilstræber at varsle sådanne driftsstop i god tid. Opsigelsen af enhver samarbejdsaftale m.m. kan kun ske via skriftlig henvendelse til Mira Internet. Her påkræves det at kundenr, samt gyldig underskrift fremgår af opsigelsen. Opsigelse skal ske med minimum 1 måneds varsel inden udløbet af en periode. Kunden vil hurtigst muligt modtage en skriftlig bekræftelse.

Mira Internet kan på ingen måde gøres ansvarlig for driftstab, tab af avance, tab af data eller andre skader forårsaget af virus og lignende. Dette er ligeledes gældende ved force majeure, f.eks. brand, krig, naturkatastrofer eller andet. Det er kundens eget ansvar at konfigurere og sikre alle backups. Ønskes anden aftale, skal dette ske ved forudgående skriftlig aftale med Mira Internet.

Telefon: 9610 1510Kontakt

Send en besked til os herunder:
Nyheder

Sponsor for DM i H-Boat 2017
Udgivet d. 01.03.2017

Mira Internet er indtrådt som sponsor af hjemmeside til Danmarksmesterskabet for H-både 2017 som...

Læs mere

Hurtigere internet i følgende områder i 2016
Udgivet d. 12.02.2016

I 4 kvartal vil følgende centraler / fremskuddet centraler blive opgraderet rundt om i landet,...

Læs mere

Nye EU regler for alle Danske Webshops
Udgivet d. 13.01.2016

Fra 15. februar 2016, bliver det et lovkrav, at alle danske webshops, skal have en kontaktmail og...

Læs mere