Online backup / Hosting af NAS

Backup er vigtigt, ikke kun for erhverv men også for private. Både private og erhverv gemmer mere og mere elektronisk og mange husker da også at få taget backup både i virksomheden og derhjemme af alt fra vigtige dokumenter, regnskabstal og familiebilleder.

Mange har en ekstern harddisk eller en lille NAS server til at stå derhjemme til deres backup og det er også en rigtig god løsning, hvis nu ens computer skulle gå ned.

Problemerne opstår først den dag, hvor der måske kommer indbrud eller opstår brand eller den eksterne harddisk falder på gulvet og går i stykker.

Så er ens backup væk. Vi har flere kunder både private og erhverv, som tidligere havde deres backup til at stå i samme rum som deres driftsmaskiner stod i og derfor var denne backup meget udsat hvis der f.eks. skulle ske indbrud eller andet.

De har derfor valgt at købe online backup plads her hos Mira eller få hostet virksomhedens NAS server eller backup server her hos os.

Hos Mira tilbyder vi professionelle backupløsninger, hvor jeres vigtige virksomhedsfiler eller familiens billeder er særlig godt beskyttet.
Vores backupløsninger indlæses på servere med RAID, hvilket vil sige at jeres filer, billeder m.v. er ligger på flere harddiske, hvilket minimere risikoen for tab af data.

Derudover tager vi endnu en backup af jeres data til en anden lokation, som ikke ligger sammen med vores serverpark, hvilket er med til at sikre jeres data i endnu højere grad.

Såfremt at du skulle have interesse i at høre mere omkring vores backupløsninger til jeres virksomhed eller af jeres private data derhjemme, så er i meget velkomne til at kontakte vores tekniske afdeling på 96101510 eller support@mira.dk

Online Cloud Backup fra Mira

Få adgang til alle dine data uanset hvor du befinder dig, fra kun 10kr. pr. måned.

Dine data ligger sikkert på servere i Danmark.

Mira kan i dag tilbyde en lang række backupløsninger til både private og erhverv.
Senest har vi introduceret et produkt, som giver dig som kunde, mulighed for at købe den backupplads, som du har behov for og ikke betale for en masse ekstra plads, som du alligevel aldrig får brugt.

Vi har to produkter: Det ene produkt kan bruges som backupplads. Det andet produkt bliver der også taget backup af og så det kan anvendes til at gemme filer og billeder sikkert.

Fra hvilke enheder kan du benytte vores backupløsning:

Du kan tilgå din backup fra din PC, Macbook, tablet eller smartphone direkte via en App eller et program på din computer.

Du kan naturligvis også tilgå dit online storage via adressen: cloud.mira.dk uanset hvor i verdenen du befinder dig.

Vores løsning fungerer derudover også på flere Linux enheder.

Hvad kan løsningen i praksis:

Vores backupløsning kan du vælge at bruge til at gemme vigtige dokumenter, dine billeder, musik eller som et værktøj i din virksomhed, hvor du vil dele dokumenter med kunder, leverandører m.v.
Du har nemlig mulighed for at dele udvalgte filer eller mapper med andre blot via et link og dem du deler det med får kun adgang til det indhold du tillader, alt andet vil være skjult for dem.

Dansk sikkerhed:
Alle dine data ligger gemt på vores servere, i Holstebro i Danmark og det betyder er garanteret at dine data ikke ligger gemt på en server i udlandet, men derimod på servere, som er sikret under den danske lovgivning og person og databeskyttelse.

Alle dine data ligger hos os på servere, som er datasikret via RAID, hvilket mindsker sandsynligheden for at data går tabt i forbindelse med nedbrud.
Alle vores servere står sikkert placeret under vores bygning, hvor der er døgnovervågning, alarmsystem, nødstrømsanlæg og professionel kølesystem. 

Du kan bestille online her på siden eller du kan kontakte vores salgsafdeling og bestille eller få råd og vejledning i hvilken løsning der passer dig bedst.

Nyheder

Udgivet d. 03.01.2020

Jysk IT Partner Aps overtager pr. 1. januar 2020 de fleste af Mira Internets daglige aktiviteter....

Læs mere

Sponsor for DM i H-Boat 2017
Udgivet d. 01.03.2017

Mira Internet er indtrådt som sponsor af hjemmeside til Danmarksmesterskabet for H-både 2017 som...

Læs mere

Hurtigere internet i følgende områder i 2016
Udgivet d. 12.02.2016

I 4 kvartal vil følgende centraler / fremskuddet centraler blive opgraderet rundt om i landet,...

Læs mere