Hosted software også kaldet SPLA-løsninger

Hvad er SPLA løsninger?
SPLA står for Services Provider License Agreement og det betyder helt enkelt at du lejer dine programmer i stedet for at købe. Det betyder at du løbende kun skal betale for det antal brugere du har brug for. Og du ender ikke med at have dyre programmer til at ligge, uden at de bliver brugt. Det betyder også at du ikke har en stor udgift til at starte med.

  • Når du lejer eks. Microsoft Office programmer, så har du altid den nyeste version, uden at du selv skal gøre noget
  • Du får ingen ubehagelige udgifter til nye software-licenser når der kommer nye versioner
  • Du får en fleksibel løsning, hvor du kan til- og afmelde brugere fra måned til måned (evt. afmelding kan dog først ske efter bindingsperioden er overstået)
  • Stor sikkerhed. Dine e-mails og dokumenter går ikke tabt, hvis din computer går i stykker
  • Dine dokumenter ligger på en server der er døgnovervåget og sikret med backup

Vi tilbyder 4 pakkeløsninger

Disse pakker kan tilpasses individuelle behov.

Basis

Her får du en exchange opkobling, som gør at dine mails ligger sikkert på en server hos os og du kan tilgå dine mails via PC, bærbar og mobiltelefon, lige meget hvor du er. Den er perfekt til enkeltpersoner der gerne vil have mere sikkerhed og frihed med sine mails. Inkl. 500 MB plads. Mere plads kan tilkøbes.

Pris per bruger: kun 25 kr. pr. måned eksl. moms.

Basis Plus

Her får du en exchange opkobling, hvor der er mulighed for fællesmapper, fælles kalender og opgavelister der kan bruges af alle brugere. Det gør det nemt at holde styr på vigtige mails og aftaler. Inkl. 500 MB plads. Mere plads kan tilkøbes.

Pris per bruger: kun 30 kr. pr. måned eksl. moms.

Hosted Office

Her får du en Microsoft Office pakke og et terminal server skrivebord (et skrivebord du kan tilgå fra alle computere). Denne Office pakke indeholder Outlook, Powerpoint, OneNote, Word & Excel. Der er mulighed for at logge på fra mobile enheder, ligegyldigt hvor de befinder sig. Inkl. 1 GB plads. Mere plads kan tilkøbes.

Pris per bruger: kun 255 kr. pr. måned eksl. moms.

Hosted Office Plus

Denne pakke er primært henvendt til virksomheder. Udover de samme funktioner som du får med Hosted Office, får brugerne nemlig her adgang til Sharepoint, der gør det nemt at arbejde sammen i forskellige dokumenttyper. Inkl. 1 GB plads. Mere plads kan tilkøbes.

Pris per bruger: kun 370 kr. pr. måned eksl. moms.

Der er således tale om en fleksibel løsning og du kan tilpasse pakkerne med de programmer og services, som du har brug for – når du har brug for det. Hvis du ønsker mere information er du velkommen til at ringe til os på tlf.: 96 10 15 10 eller bruge kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage.