Priser for server hosting

Beskrivelse

Ekskl. moms. 

Inkl.moms

Serverhosting, oprettelse (egen server)

2.000,00

2.500,00

Serverhosting, drift pr. måned.

1.000,00

1.250,00

Tillæg for leje af Mira's server, pr. måned.

600,00

750,00

Tillæg for backup af server pr. måned.

200,00

250,00

Hvorfor vælge at placere din server hos os?

Båndbredde:
Med en dedikeret server i Mira Internets serverpark er der båndbredde til at klare spidsbelastninger. Vi benytter Gigabit fiberforbindelse, som sikre dig og dine kunder en hurtig forbindelse til jeres server.

Sikring mod strømafbrydelse:
En computer kører som bekendt ikke uden strøm, og ved strømafbrydelser anvendes ofte en UPS, eller et nødstrømsanlæg. En UPS er et "batteribackupsystem" der tager over hvis strømmen forsvinder. En UPS kan typisk holde et system udsat for strømafbrydelse kørende med strøm i ca. 30-90 minutter.
Mira Internetsolutions anvender naturligvis denne løsning, men ud over denne løsning, har vi også nødstrømsgenerator, som automatisk starter straks ved strømafbrydelse. Det betyder at dine servere kun kører få minutter på vores UPS system inden generatoren tager over og begynder at leverer strøm. Vores anlæg kan derfor holde dine servere kørende uanset længden på strømafbrydelsen.
Derudover er vores anlæg sikre mod lynnedslag.

 

besteyelashdropsever.com

cure-anxiety-online.com

 Backup:
Mira Internetsolutions har fysisk adskilt vores serverpark med vores backup-servere. Det vil sige at der i tilfælde af brand, nedbrud osv., altid vil være en backup af dine oplysninger på din server. Der er hos Mira Internet flere muligheder for backup, lige fra daglig backup af alle oplysninger til ugentlig backup af ændringer på din server, ligesom du har mulighed for selv at stå for din backup.

Lad os klare driften:
Mira Internets mange serverkunder har overladt driften af deres servere til os. Vi tilbyder alt fra placering af en enkelt server i delt rack/reol til hosting i privat aflåste rack-skabe. Vælger man at placere sine servere hos Mira Internetsolutions, tilbyder vi at passe og overvåge udstyret - lige fra simple opdateringer til totalt driftsansvar.

24 timers vagt/overvågning af din server:
Alle servere hos Mira Internet vil blive tilsluttet en APC powerswitch så de fjernbetjent kan re-bootes. Alle servere er tilkoblet vores automatiske SMS system, så vore vagter vil modtage en SMS ved den mindste uregelmæssighed på din server. Du vil som kunde i vores serverpark få udleveret et 24 timers vagtelefonnr., som altid vil svare på de akutte fejlmeldinger som måtte komme.

Telefon: 9610 1510

Nyheder

Udgivet d. 03.01.2020

Jysk IT Partner Aps overtager pr. 1. januar 2020 de fleste af Mira Internets daglige aktiviteter....

Læs mere

Sponsor for DM i H-Boat 2017
Udgivet d. 01.03.2017

Mira Internet er indtrådt som sponsor af hjemmeside til Danmarksmesterskabet for H-både 2017 som...

Læs mere

Hurtigere internet i følgende områder i 2016
Udgivet d. 12.02.2016

I 4 kvartal vil følgende centraler / fremskuddet centraler blive opgraderet rundt om i landet,...

Læs mere