Sikkerhed hos Mira Internet

Når du er hostet af Mira Internet, kan du føler dig sikker, vi har mange sikkerhedsforanstaltninger for at sikre at din hjemmeside og din email forbliver online. 

Nødstrømsgenerator / UPS

Som kunde hos Mira Internet, er du sikret mod nedbrud i forbindelse med strømsvigt.

Skulle der opstå strømsvigt, så har Mira Internet koblet alle sine servere på UPS (Uninterruptible power supply), som kort fortalt er en stor maskine, med en lang række batterier tilkoblet. I forbindelse med udfald tager denne over inden at din server ”opdager” af strømmen er forsvundet.

På den måde undgår du og vi uønsket data tab.

Ligeledes har vi en flere hundrede hestes nødstrømsgenerator tilkoblet, som automatisk starter hvis der skulle opstå et strømsvigt, vores nuværende generator står pga. sin størrelse i sit eget hus udenfor vores serverpark.

På trods af at det er yderst sjældent at vi oplever strømudfald, så tester vi løbende generatoren og hele vores nødstrømssystem, for at sikre os at systemet altid virker.

Derudover er vores system, sikret mod lynnedslag og tyveri.

Alle serverer i vores serverpark er tyverisikret bag flere aflåste døre, samt dobbeltkodet alarmsystem med bevægelsessensorer. Der er heller ikke vinduer ind i bygningen og som yderligere sikkerhed, så er det kun særlige udvalgte medarbejdere, som har tilgang til serverparken.

Airconditions

I Mira Internets Serverpark er der installeret en lang række airconditions. Som du sikkert ved så producerer alm. computere en del varme.

I vores serverpark står der mange store servere og kører tunge beregninger, disse servere ville uden køling blive utrolig varme og dette ville forkorte serverens levetid væsentligt.

For at sikre at vores kunders IT udstyr får den længst mulige levetid, samt undgår at gå ned pga. overophedning, så køles vores serverpark ned døgnet rundt.

Redundant

Mira Internet har alle kunders servere koblet op på en redundant internet forbindelse. En redundant forbindelse, er faktisk flere forbindelser.

Hvis man skal forklarer det simpelt, så får Mira Internetsolutions deres Internetforbindelse leveret fra 2 forskellige selskaber via 2 forskellige kabler.

Det betyder at forsvinder den ene forbindelse, så tager den anden forbindelse straks over og man undgår på den måde at ens server, er nede pga. manglende internet forbindelse. 

Med disse højhastighedsinternetlinjer sikre vi dig derudover mod lange ventetider i forbindelse med dataoverførelse m.m.  

Sms & email overvågning

Vi overvåger døgnet rundt vores servere og dette betyder at melder en af vores serverer fejl, så bliver der straks sendt en sms og en email til minimum 2 forskellige teknikere. Dette gør at der døgnet rundt vil blive taget hånd om nedbrud eller server fejl.

Denne service tilbyder vi selvfølgelig også vores kunder og du har som kunde, faktisk mulighed for også at få tilsendt en sms eller en email hvis din server eller hjemmeside melder fejl.

Backup

Mira Internet tilbyder også en række backup løsninger. Det er meget forskelligt i hvor høj grad vores kunder har behov for backup.

Nogle kunder har blot brug for at der bliver taget backup 1 gang hver måned, andre har brug for en daglig backup, uanset hvad dit behov er, så kan vi tilbyde en løsning som passer til dig.

24 timers telefonsupport

Vi ligger stor vægt på driftsikkerhed og på kundeservice og hos os kan du være sikker på at servicetelefonen bliver taget alle døgnets 24 timer 365 dage om året.

Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og at man som kunde hos Mira Internet føler at ens servere er i gode hænder og kommunikation er for os nøgleordet.

I åbningstiden er det selvfølgelig muligt at komme i kontakt med hele huset personale, så uanset om man er kunde eller ej hos Mira Internet, så er man meget velkommen til at ringe eller kontakte os via email.

Nyheder

Udgivet d. 03.01.2020

Jysk IT Partner Aps overtager pr. 1. januar 2020 de fleste af Mira Internets daglige aktiviteter....

Læs mere

Sponsor for DM i H-Boat 2017
Udgivet d. 01.03.2017

Mira Internet er indtrådt som sponsor af hjemmeside til Danmarksmesterskabet for H-både 2017 som...

Læs mere

Hurtigere internet i følgende områder i 2016
Udgivet d. 12.02.2016

I 4 kvartal vil følgende centraler / fremskuddet centraler blive opgraderet rundt om i landet,...

Læs mere