Domænebestilling hos Mira Internet

Udfyld nedenstående formular for at bestille et domæne hos Mira Internet. Vær opmærksom på at domænebestillinger bliver gennemgået manuelt og at domænet ikke er bestilt før du modtager en ordrebekræftelse.

WEBHOTELLER & DOMÆNER

Mira Internet ApS' webhotel er en præsentationsplads for både erhvervsdrivende, såvel som privatpersoner.

Mira Internet ApS nævnes efterfølgende som MI

Man har som kunde selv ansvaret for lovligheden af materialet på webhotellet. Der må ikke forefindes yderst kontroversielt eller ikke lovligt materiale på MI's Webhoteller.

MI forbeholder sig retten til enerådigt at definere, om materialet har en sådan kontroversiel karakter. Konkluderes det af MI at pågældende materialet er yderst kontroversielt eller af ulovlig karakter, så forbeholder MI sig retten til at ophæve samarbejdet øjeblikkeligt.

Ligeledes må webhotellet ej heller benyttes til ulovlig fildeling eller udsendelse af SPAM, da dette er i strid med Markedsføringslovens § 6a. Sker dette, vil MI ligeledes forbeholde sig retten til at ophæve samarbejdet øjeblikkeligt.

Al benyttelse af webhotellet skal ske på en sådan måde at det ikke belaster serverens ressourcer eller er til gene for MI eller MI's andre kunder.

MI forbeholder sig retten til at ophæve samarbejdet øjeblikkeligt i alle overstående tilfælde og ophæves samarbejdet med en af ovenstående begrundelser, så er MI ikke erstatningspligtig overfor kunden, heller ikke i forbindelse med driftstab.

Kunden kan dog f.eks. stilles erstatningsansvarlig overfor MI for eventuelle tab og sagsanlæg som følge af ovenstående.

MI tilstræber at sikre adgang til webhotellet 24 timer i døgnet. Dette kan dog betyde driftsstop i kortere eller længere perioder i tilfælde af reparationer, vedligeholdelse af systemer mv. MI tilstræber at varsle sådanne driftsstop i god tid. 

Opsigelsen af enhver samarbejdsaftale m.m. kan kun ske via skriftlig henvendelse til MI. Her påkræves det at kundenr, samt gyldig underskrift fremgår af opsigelsen. Opsigelse skal ske med minimum 1 måneds varsel inden udløbet af en periode.

Kunden vil hurtigst muligt modtage en skriftlig bekræftelse.   

MI kan på ingen måde gøres ansvarlig for driftstab, tab af avance, tab af data eller andre skader forårsaget af virus og lignende. Dette er ligeledes gældende ved force majeure, f.eks. brand, krig, naturkatastrofer eller andet. 

Det er kundens eget ansvar at konfigurere og sikre alle backups. Ønskes anden aftale, skal dette ske ved forudgående skriftlig aftale med MI.

Alle priser er pr. år og incl. moms.

Nyheder

Udgivet d. 03.01.2020

Jysk IT Partner Aps overtager pr. 1. januar 2020 de fleste af Mira Internets daglige aktiviteter....

Læs mere

Sponsor for DM i H-Boat 2017
Udgivet d. 01.03.2017

Mira Internet er indtrådt som sponsor af hjemmeside til Danmarksmesterskabet for H-både 2017 som...

Læs mere

Hurtigere internet i følgende områder i 2016
Udgivet d. 12.02.2016

I 4 kvartal vil følgende centraler / fremskuddet centraler blive opgraderet rundt om i landet,...

Læs mere