Mira Internet tilbyder mange forskellige internet typer

Mira Internet tilbyder internet-løsninger til ethvert behov. Mangler virksomeheden en ny fiberforbindelse? eller skal hastigheden sættes op på ADSL forbindelsen derhjemme? hvad end det er, så har vi en løsning der passer.

 

Tjek din nuværende hastighed, ved at trykke her..

ADSL
VDSL
G.SHDSL
FIBERFORBINDELSE

Internet forbindelser

Mira Internet har tilbudt internetforbindelser siden 1997. I 1997 foregik dette via dialup modems.
Mange kan sikker huske disse modems pga. deres meget specielle lyd, som fremkom hver gang man skulle på nettet.

I dag leverer Mira Internet ikke længere dialup internet, men derimod ADSL, VDSL, G.SHDSL, Pair-bonding og ikke mindst internet via fiber.

Dvs. at søger du som privat eller erhvervskunde en seriøs internetudbyder, med et højt fokus på service og oppetid, så kan Mira Internet være din fremtidige samarbejdspartner.

 

ativaninfo24x7.com

ambieninfo24x7.com

Er man ADSL eller VDSL kunde her hos Mira, så er man altid garanteret en høj service og dvs. at oplever du problemer med dit internet, så kan du altid ringe ind til vores support. Er det ikke noget vi kan løse på afstand, så vil der blive sendt en tekniker ud til dig. Har man brug for en højere service, så kan man både som privat og erhvervskunde tilkøbe en ekstra serviceaftale fra kun 36 kr. inkl. moms pr. måned, hvor du er garanteret at der kommer en tekniker ud til dig indenfor få timer og laver dit internet, hvis der skulle opstå fejl på det også udenfor normal åbningstid.  
Vi tilbyder ligeledes mulighed for flere faste ip-adresser til din internetforbindelse og både til private og erhverv.

Hvad koster en internetforbindelse hos Mira?

Prisen skifter alt efter hvilken hastighed du ønsker – Mira Internet tilbyder hastigheder helt nede fra 128kb. den såkaldte DR licensfrie internet forbindelse og helt op til Gigabit på fiberforbindelserne.
Flere steder i landet kan vi dog allerede nu tilbyde op til 100 megabit internet på det helt alm. kobbernet og mange i det såkaldte udkants Danmark, som tidligere kun har kunne få 1-3 megabit internet, kan i dag via Mira Internet få op til 50 megabit.

Er du interesseret i at høre mere omkring hvilke hastigheder og services vi kan tilbyde på netop din adresse, så er du meget velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på 7734 5737 eller via salg@mira.dk