Ring venligst på tlf: 7734 5737 og få oplyst hvad din adresse kan få.
Eller send en mail til salg@mira.dk med din adresse.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

DSL Internetforbindelse

 

 

 

0 - 10 Megabit  kr. 219,00
11 - 20 Megabit  kr. 229,00
21 - 55 Megabit  kr. 239,00
56 - 104 Megabit  kr. 259,00
105 - 150 Megabit  kr. 279,00

 

Oprettelsen koster 199,-

Abonnement afregnes efter downstream-hastighed, uanset upload-hastighed.

Alle priser er inkl. moms og linjeafgift.
6. måneders binding.
Ingen skjulte omkostninger.

ADSL

ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) er en internetforbindelse, som sikre dig og din familie en hurtig og konstant adgang til internettet døgnet rundt, 365 dage om året, samtidig med at du kan benytte din alm. fastnettelefon.

Vi kan leverer ADSL i hele Danmark inkl. de fleste øer. Det eneste en ADSL forbindelse kræver er adgang til et alm. telefonstik.
Såfremt at ens bolig ikke er udstyret med et telefonstik, så har vi mulighed for at sende en tekniker, som kan klarer monteringen, samt kabelføring. 

 

more info

read this

click here

 Her hos Mira tilbyder vi, som en af de få bredbåndsudbydere i Danmark, et bredt spektrum af ADSL hastigheder.
Vi tilbyder hastigheder nede fra 128 kpbs, som ligger i det licensfrie område dvs. at har din familie ikke tv, smartphone eller andre enheder som er licenspligtige, så kan vi leverer jer en ADSL forbindelse, som også er fritaget for DR licens jf. bekendtgørelsen om licens – Læs mere her og derved er det muligt at have en pc og en internetforbindelse, uden at blive licenspligtig overfor DR.

Mira leverer også højhastigheds ADSL forbindelser med hastigheder op til 20/2 megabit, det er dog ikke alle områder i Danmark hvor denne hastighed kan leveres, men dette kan vores servicepersonale straks oplyse jer om ved bestilling.

Serviceaftale:

Hos Mira har du altid mulighed, for at ringe ind i vores normale åbningstid til vores serviceafdeling, som sidder klar til at hjælpe dig med at løse evt. problemer med din ADSL forbindelse.

Dog er det ikke alle tekniske problemer, som vores serviceafdeling kan håndterer på afstand, nogle problemer kan kræve at der kommer en tekniker ud til dig, dette er naturligvis gratis, så længe ansvaret for den tekniske fejl ligger hos os.

Normal udrykningstid for en tekniker er 1-4 dage, i nogle tilfælde kan det dog være længere, såfremt at fejlretningen kræver gravearbejde eller særlige tilladelser fra det offentlige.

Såfremt at du er en virksomhed eller du måske som privatperson er meget afhængig af at din ADSL forbindelse, så har du hos os mulighed for at tilkøbe en udvidet serviceaftale på din ADSL forbindelse.

En serviceaftale sikre dig at du kommer forrest i køen når der skal fejlrettes og afhængig af typen af fejl og serviceaftale, så er du garanteret at der kommer en tekniker ud til dig, samme dag som du indberetter fejlen hos os. 

Vi har 2 typer af serviceaftaler hhv. en hverdagsaftale og en 24/7 aftale. 24/7 aftalen giver dig mulighed for, at ringe til en af vores teknikere og fejlmelde din ADSL forbindelse døgnet rundt alle ugens dage. Såfremt at den vagthavende ikke straks kan løse det tekniske problem, vil en tekniker i dit lokalområde blive kontaktet og herefter snarest muligt påbegynde fejlretningen.

Pair Bonding:

Pair Bonding er en teknologi hvor man går ind og bruger to kobberledninger frem for én, som bruges ved ADSL og VDSL forbindelser uden Pair Bonding. Med Pair Bonding teknologi er der mulighed for at fordoble hastigheden. Pair Bonding sikrer en hurtigere og mere stabil forbindelse.  

Forbindelser med Pair Bonding ligger fra 5/2 Mbit til 150/50 Mbit med priser fra 279,- pr. måned til 399,- pr. måned.
Kontakt os i dag for at høre mere om priser og hvilken forbindelse vi kan levere på din adresse.

Flere faste IP adresser:

Mira har mulighed for at tilbyde dig, som kunde 1 fast ip adresse i tilkøb til din ADSL forbindelse.

Dog har vi som noget særligt også mulighed for at tilbyde dig flere faste ip adresser.
Mange af vores kunder, som ønsker at tilkøbe flere faste ip adresser køber mellem 8 og 32 stk. Dog har vi mulighed for at tilbyde op til 256 faste ip adresser på din alm. ADSL forbindelse, dog kræver et højt antal ip adresser en ansøgning til RIPE, hvor man forklarer hvad man har tænkt sig at benytte antallet af IP adresser til, dette gøres for at mindske manglen af IPv4 ip adresser.

Man skal være opmærksom på at ved bestilling af f.eks. 24 ip adresser, vil 2-4 ip adresser gå tabt til styring m.v. og man får derfor ikke det fulde udbytte.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne, samt priserne for det ønskede antal ip numre.

Nyheder

Udgivet d. 03.01.2020

Jysk IT Partner Aps overtager pr. 1. januar 2020 de fleste af Mira Internets daglige aktiviteter....

Læs mere

Sponsor for DM i H-Boat 2017
Udgivet d. 01.03.2017

Mira Internet er indtrådt som sponsor af hjemmeside til Danmarksmesterskabet for H-både 2017 som...

Læs mere

Hurtigere internet i følgende områder i 2016
Udgivet d. 12.02.2016

I 4 kvartal vil følgende centraler / fremskuddet centraler blive opgraderet rundt om i landet,...

Læs mere