Fiberforbindelse

Mira Internet tilbyder i dag fiber til virksomheder der har brug for en meget stabil internetforbindelse med et erhvervsmæssigt serviceniveau.

Mira har i dag adgang til ca. 40.000 km fibernet i hele Danmark og nettet udbygges dag for dag.
Vores fiberløsninger kan derfor leveres over store dele af Danmark og selvom din virksomhed ligger i et område hvor der ikke umildbart er tilgang til Fiber, så vil vi gerne undersøge mulighederne og omkostningerne ved at etablere en fiber til netop jeres virksomhed.

Faktisk har du her på Mira.dk mulighed for at lave en direkte forespørgsel på hvad en fiberforbindelse til netop din adresse vil koste i etablering og månedlig ydelse, det er naturligvis helt uforpligtende at efterspørge denne pris.

 

somnifere.info/priligy-prixMange steder i Danmark er der allerede nedgravet rør til fiber internet og derfor er etableringsomkostningerne i nogle områder relative lave, da disse tomme fiberrør minimerer gravearbejdet m.v.

Vi leverer fiber fra 100/100 megabit og op til 1000/1000 megabit (Også kaldet gigabit fiber) Såfremt at man ønsker det, så er det i nogle områder muligt for os at leverer mere end 1000/1000 megabit internet.

Vi kan også hjælpe med redundante løsninger til jeres virksomhed, hvor i får gravet mere end 1 fiber ind til jeres virksomhed og derved øger driftssikkerheden. Vi har også mulighed for hjælpe med etablering af fiber mellem f.eks. jeres hovedkontor og jeres lagerhotel, altså etablering af en direkte fiber også kaldet sort fiber  mellem 2 lokationer.

Vi har mulighed for at tilbyde SLA-aftaler (service level agreement) på vores fiberløsninger i forskellige klasser, du kan kontakte vores serviceafdeling for at høre mere.

Såfremt at det skulle have jeres interesse at få et uforpligtende tilbud på en fiberinternetforbindelse til jeres virksomhed, så er i meget velkomne til at ringe eller skrive til vores salgsafdeling og forespørge på en pris og mulig hastighed.

Nyheder

Udgivet d. 03.01.2020

Jysk IT Partner Aps overtager pr. 1. januar 2020 de fleste af Mira Internets daglige aktiviteter....

Læs mere

Sponsor for DM i H-Boat 2017
Udgivet d. 01.03.2017

Mira Internet er indtrådt som sponsor af hjemmeside til Danmarksmesterskabet for H-både 2017 som...

Læs mere

Hurtigere internet i følgende områder i 2016
Udgivet d. 12.02.2016

I 4 kvartal vil følgende centraler / fremskuddet centraler blive opgraderet rundt om i landet,...

Læs mere