Ring venligst på tlf: 7734 5737 og få oplyst hvad din adresse kan få.
Eller send en mail til salg@mira.dk med din adresse.
Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

DSL Internetforbindelse

 

 

 

0 - 10 Megabit  kr. 219,00
11 - 20 Megabit  kr. 229,00
21 - 55 Megabit  kr. 239,00
56 - 104 Megabit  kr. 259,00
105 - 150 Megabit  kr. 279,00

 

Oprettelsen koster 199,-

Abonnement afregnes efter downstream-hastighed, uanset upload-hastighed.

Alle priser er inkl. moms og linjeafgift.
6. måneders binding.
Ingen skjulte omkostninger.

VDSL forbindelser fra Mira

VDSL forbindelser til mindre virksomheder og private som har brug for/ønsker en rigtig hurtig forbindelse på helt op til 150 Mbit/s. Mira Internet er blandt danmarks billigste på området.

Har du brug for en erhvervsforbindelse med 24/7 serviceaftale. Så læs mere her.

VDSL Internet er en teknologi, som minder meget om den ADSL teknologi, som du sikkert benytter derhjemme på nuværende tidspunkt. VDSL internet kan kører via det alm. telefonstik og udmærker sig dermed, ved at det ikke kræver store etableringsomkostninger, ligesom f.eks. fiberinternet kan gøre.

 

modafinil purchase online

 

VI kan leverer VDSL i store dele af Danmark, dog er der nogle områder hvor teknologien endnu ikke er klar til at det alm. kobbernet kan leverer denne høje hastighed.

En hurtig forbindelse

VDSL forbindelser giver mulighed for hastigheder op til 105 Mbit/s download og 32 Mbit/s upload og det er i de fleste tilfælde rigeligt til at dække behovet for  mindre og mellemstore virksomheder. VDSL forbindelser har en pris der gør det til et billigt og attraktivt alternativ til fiber forbindelser med muligheder fra 199,- pr. måned. (de listede hastigheder er maks opnåelige hastigheder på forbindelserne)

Nogle VDSL hastigheder kræver brug af Pair-Bonding teknologi. Ved disse forbindelser vil der blive opkrævet et ekstra gebyr.

VDSL forbindelser er et erhvervsprodukt rettet mod mindre og mellemstore virksomheder, men også mod privat personer med behov for en ekstremt hurtig og stabil forbindelse.

Serviceaftale:

Mange der køber en VDSL Internetforbindelse, vælger at tilkøbe en serviceaftale, her hos Mira har vi naturligvis standart telefonservice indenfor normalåbningstid, men mange vælger at tilkøbe en udvidet serviceaftale, som gør at man døgnet rundt, 365 dage om året kan komme i kontakt med vores servicepersonale.

Derudover får man mulighed for akutudrykning, såfremt at det vurderes at der er behov for dette. Dvs. at vi der sendes en tekniker ud på din adresse eller ud på din central og forsøger at løse problemet.
Afhængig af fejlklasse er reaktionstiden for denne tekniker ned til 30 minutter.

Ring evt. til vores kundeservice for at høre mere omkring de forskellige serviceaftaler og muligheder for netop dig eller din virksomhed.

Flere faste IP adresser:

Vælger du en VDSL løsning hos Mira Internet, så har vi mulighed for at tilbyde dig flere faste IP adresser.

Mange mindre virksomheder kan klare sig med 1 fast ip adresse, men enkle har også behov for flere faste ip adresser  og her kan vi tilbyde fra 1 – 256 faste ip adresser til både virksomheder og private.

Ved bestilling af mere end 24 faste ip adresser, skal man dog forvente at skulle udfylde en ansøgning til RIPE, for at dokumenterer at man har et behov for dette antal ip adresser, denne procedure kan vi naturligvis være behjælpelige med. RIPE har indført denne procedure, for at mindske manglen af IPv4 ip adresser.

Kontakt evt. vores kundeservice, for at høre mere omkring muligheder og priser. 

Nyheder

Udgivet d. 03.01.2020

Jysk IT Partner Aps overtager pr. 1. januar 2020 de fleste af Mira Internets daglige aktiviteter....

Læs mere

Sponsor for DM i H-Boat 2017
Udgivet d. 01.03.2017

Mira Internet er indtrådt som sponsor af hjemmeside til Danmarksmesterskabet for H-både 2017 som...

Læs mere

Hurtigere internet i følgende områder i 2016
Udgivet d. 12.02.2016

I 4 kvartal vil følgende centraler / fremskuddet centraler blive opgraderet rundt om i landet,...

Læs mere