Få en mobilvenlig side der tilpasser sig dine kunder

Uanset om de kommer fra en stationær, en laptop, en spillekonsol, en tablet eller en smartphone

Giv dine kunder en god og hurtig oplevelse uanset hvordan de kommer ind på din hjemmeside. Flere og flere bruger tablets og smartphones til at søge informationer online, derfor er det vigtig at din hjemmeside er hurtig og brugervenlig på disse enheder.

Klik blot på følgende link og lad Google lave en test af netop din hjemmeside.

Test om din side er mobilvenlig

Er din hjemmeside mobilvenlig eller bliver den straffet af Google?

Hvis din hjemmeside ikke er det vi i dag kalder mobilvenlig, så vil den ikke blive placeret helt så godt på Google, som en hjemmeside, som er mobilvenlig.

Google har lavet et simpelt værktøj til dig, som kan hjælpe dig med at få svaret.


Hvis din hjemmeside ikke er mobilvenlig, så kan vi her hos Mira hjælpe dig med at gøre din nuværende mobilvenlig eller evt. lave en helt ny hjemmeside til dig. Kontakt os på 9610 1510 eller salg@mira.dk for at få et uforpligtende tilbud.


Tilpasser sig automatisk

Mobiltilpassede hjemmesider ændres alt efter hvor stor browser størrelsen er. Så din hjemmeside altid præsenteres på bedst mulig måde.

"Danskernes stigende brug af smartphones slår nu for alvor igennem. Datatrafikken fra mobiltelefoner er steget med hele 240 pct. på et år."

- Erhvervsstyrelsen, 2012

En bedre brugeroplevelse giver flere kunder

Når brugeroplevelsen er i orden på alle platforme, er chancen for at besøgende konvertere til kunder på din hjemmeside.

"Det samlede mobile dataforbrug er steget med lidt over 71 pct. fra 11,3 mia. MB i første halvår 2011 til 19,4 mia. MB i første halvår 2012."

- Erhvervsstyrelsen, 2012

Smartphones og Tablets er kommet for at blive, og endnu flere versioner af disse vil komme til i fremtiden. Vi ved ikke længere hvordan folk ser vores indhold. Derfor er det vigtigt at forberede sin hjemmeside på alle slags besøgende, hvad end de kommer fra mobil, tablet, computeren eller tv'et.

Kontakt Mira Internet og få et godt tilbud på en mobilvenlig hjemmeside.
Tlf: 9610 1510 - salg@mira.dk