Service

Klik på ikonerne nedenunder, hvis du ønsker at benytte nogle af vores serviceløsninger.

Under webmail har du mulighed for at læse dine mails fra alle computere, så længe du er koblet på en internetforbindelse. Det kan være nyttigt, hvis du befinder dig i udlandet eller ikke har adgang til den computer, hvor din emailadresse er opsat. Du skal logge ind med dit brugernavn og adgangskode.

Under vores ofte stillede spørgsmål har vi besvaret spørgsmål, som vi ofte har fået fra vores kunder. Her kan du finde svar på spørgsmål inden for opsætning af din email, VPN opsætning, hosting/hjemmeside og lignende. Hvis du har et spørgsmål, som du ikke kan finde svar på, er du velkommen til at ringe til os.

Du har mulighed for at sende store filer ved at logge ind på din email og derigennem sende større filer end man normalt kan.

 

site

 

Hosted Exchange er en sikker mailløsning, der beskytter dig mod spam og virus. Det fungerer ligesom webmail, hvor du skal logge ind med dit brugernavn og adgangskode. Desuden er kalenderen altid synkroniseret, så du kan tjekke din kalender på dine andre enheder efter behov.

Du kan tilmelde dine betalinger hos Mira Internet til Betalingsservice.

Du kan se hvilke navneservere dit domæne er tilknyttet under navneserver opslag.