Æ, Ø, Å og Mailprogrammer

Domæner som indeholder danske bogstaver (æ, ø, å) kan have problemer med at sende post. En typisk fejlmelding vil være:"Meddelelsen kunne ikke sendes, fordi serveren afviste afsenderens e-mail-adresse.Afsenderens e-mail-adresse var: 'bruger@xn-----yiac7g.dk'. Emne '', Konto: 'mail', Server: 'smtp.mira.dk', Protokol: SMTP, Svar fra server: '553 5.1.8 <bruger@xn-----yiac7g.dk></bruger@xn-----yiac7g.dk>...Domain of sender address bruger@xn-----yiac7g.dk does not exist', Port: 25, Sikker (SSL): Nej, Serverfejl: 553, Fejlnummer: 0x800CCC78".Dette er typisk for Internet Explorer v6.0.28 og Outlook Express v6.00.28, da de ikke indeholder komponenten som kan oversætte de danske bogstaver til noget, den kan forstå.Til det formål bruges der ASCII-tegn til oversættelse af æ, ø og å (der er flere tegn end de nævnte her). Typisk måde at løse dette problem er ved at bruge Windows Update.Her kan der opdateres til det seneste version af disse produkter, som er også indstillede til at håndtere de specielle tegn.

Der er også en anden måde at komme problemet til livs. Ved at klikke her kan du hente en komponent, som vil smelte sammen med din Internet Explorer eller Outlook Express.

Husk at det vil altid være et problem at bruge disse tegn i nogle lande, da disse ikke findes på tastaturet syd for Danmark.

Nyheder

Udgivet d. 03.01.2020

Jysk IT Partner Aps overtager pr. 1. januar 2020 de fleste af Mira Internets daglige aktiviteter....

Læs mere

Sponsor for DM i H-Boat 2017
Udgivet d. 01.03.2017

Mira Internet er indtrådt som sponsor af hjemmeside til Danmarksmesterskabet for H-både 2017 som...

Læs mere

Hurtigere internet i følgende områder i 2016
Udgivet d. 12.02.2016

I 4 kvartal vil følgende centraler / fremskuddet centraler blive opgraderet rundt om i landet,...

Læs mere