Ferie i udlandet

Er du udvekslingsstudent, på ferie i udlandet eller på forretningsrejse, så kan du med fordel gøre brug af en VPN løsning fra Mira til f.eks. at se online tv på http://www.dr.dk/tv/live/
DR.dk tillader kun danske IP nr. at se online tv. Dvs. at selvom du betaler din licens, så kan du ikke se DR´s programmer, når du f.eks. er på ferie i Frankrig, London, USA m.v.

Vælger du en VPN løsning fra Mira, så vil du eller dine børn forsat kunne se jeres yndlings DR programmer selvom du er på ferie i udlandet, forretningsrejse osv. så længe at du har adgang til internettet.

Andre udbydere har dog samme begrænsning og det betyder at man under sin ferie, kan gå glip af Tour De France, Champions League eller nyhederne hvis man ikke har en dansk VPN løsning.   

Der findes i dag, mange forskellige video/film tjenester på nettet, hvor du får adgang til et lang række film og serier. Her kan vi blandt andet nævne Netflix, som er blevet mere og mere populært rundt om i verdenen, men Netflix er begrænset til udvalgte lande og det er indholdet på Netflix også.
Derfor kan en VPN forbindelse også her være en fordel. Er du på ferie i f.eks. Spanien, så kan du ikke se dansk Netflix, medmindre du benytter f.eks. en VPN forbindelse fra Mira.

Nogle online spil, bliver ligeledes blokeret i udlandet. Her kan f.eks. nævnes Online Poker, som i nogle lande ikke kan tilgås, da det pågældende land ikke vil tillade online gambling.
Her kan en VPN løsning fra Mira, ligeledes løse problematikken, da du ved at benytte Mira´s VPN løsning vil få adgang til de samme spillesider, som dem du har adgang til når du er i Danmark.

 

anxietytreatmethods.com/xanax

anxietytreatmethods.com

 

 

Bestil her

Hvad er VPN?

VPN er en forkortelse af Virtual private network eller på dansk, virtuelt privat netværk.
VPN benyttes ofte af virksomheder, som ønsker en sikker netværksforbindelse mellem f.eks. deres danske afdeling og deres amerikanske afdeling, denne løsning kaldes for en VPN tunnel.

Hvad kan VPN?

VPN tunneler kan benyttes til at sende store mængder data sikkert fra punkt a til punkt b og er derfor attraktivt overfor mange virksomheder. VPN løsninger er blevet mere og mere udbredt blandt private, da man, som privatperson kan få en lang række fordele ved at benytte en VPN løsning.


Find alle VPN opsætningsguiderNyheder

Udgivet d. 03.01.2020

Jysk IT Partner Aps overtager pr. 1. januar 2020 de fleste af Mira Internets daglige aktiviteter....

Læs mere

Sponsor for DM i H-Boat 2017
Udgivet d. 01.03.2017

Mira Internet er indtrådt som sponsor af hjemmeside til Danmarksmesterskabet for H-både 2017 som...

Læs mere

Hurtigere internet i følgende områder i 2016
Udgivet d. 12.02.2016

I 4 kvartal vil følgende centraler / fremskuddet centraler blive opgraderet rundt om i landet,...

Læs mere