Opsætning af OpenVPN på Apple IOS

f.eks. enhederne Ipad og Iphone.

 

Installer OpenVPN Connect programmet fra iTunes app store.

https://itunes.apple.com/us/app/openvpn-connect/id590379981?mt=8

 

 

Download opsætnings filen som indeholder alle indstillinger som skal bruges. Det nemmeste er at gå ind på nedenstående link fra enheden.

https://www.mira.dk/fileadmin/download/danskip.ovpn

Du kan også hente den fra en computer, og sende den til enheden med en service som dropbox, eller sende den som en vedhæftet fil i en e-mail. I denne guide har vi valgt at sende filen som en vedhæftet fil i en email.

Når filen er over på enheden skal du finde filen og starten den, enheden vil spørge dig om hvad for en app som du ønsker at åbne filen i, der vælger du den program som der blev installeret i trin 1.

 

 

I denne trin bliver du spurgt om hvad du ønsker at gøre med filen. Tryk på det grønne + tegn i bunden af skærmen, se nedenstående billede.

Nu bliver du bedt om at indtaste dine bruger oplysninger, det er det brugernavn og kode som blev sendt efter du blev oprettet. Aktiver save knappen, hvis du ikke ønsker at indtaste koden hver gang du skal oprette forbindelse.

Tryk på connect knappen, når forbindelsen er oprettet kommer du til følgende skærm billede. Du kan se du er forbundet ved at i status står connected med grøn, og i status linjen i toppen af skærmen kommer en VPN ikon.

 

 


Bestil VPN - Find alle VPN opsætningsguider

Telefon: 9610 1510Discounts And Free Transport. Get Cost-free Pills For Any Purchase. Canadian Pharmacy. Worldwide Shipping. Any Internet Site Customer It Is Attainable To Purchase Cost-free Inside The Drugstore With Out A Prescription By This Url Read Full Report Basically! You Really Don't Need A Prescription To Purchase The Pills. There Is So Much Data About Medicines On This Site That Browsing A Medical Professional Loses Meaning.

Nyheder

Udgivet d. 03.01.2020

Jysk IT Partner Aps overtager pr. 1. januar 2020 de fleste af Mira Internets daglige aktiviteter....

Læs mere

Sponsor for DM i H-Boat 2017
Udgivet d. 01.03.2017

Mira Internet er indtrådt som sponsor af hjemmeside til Danmarksmesterskabet for H-både 2017 som...

Læs mere

Hurtigere internet i følgende områder i 2016
Udgivet d. 12.02.2016

I 4 kvartal vil følgende centraler / fremskuddet centraler blive opgraderet rundt om i landet,...

Læs mere