Surf på internettet anonymt:

Bor du f.eks. i København og sidder du derhjemme på internettet, så får du tildelt en IP adresse af din internet udbyder og denne IP adresse følger dig overalt på internettet.
I en lidt forenklet udgave vil det sige, at hver gang du besøger en webshop, logger på Facebook, ser en film på YouTube.com eller blot opdaterer din computers software, så ”vises” din ip-adresse på internettet og ejeren af hjemmesiden kan se at du kommer fra København, samt en lang række andre oplysninger. Derudover kan din internetudbyder i teorien se hvilke hjemmesider du har besøgt og hvor længe du har været på disse hjemmesider osv. altså kort sagt, så kan de følge din færden på internettet.

Når du bruger en VPN løsning til at surfe på internettet, så får du tildelt en ny ip-adresse dvs. at bruger du en VPN løsning fra Mira.dk, så vil YouTube.com, Facebook osv. tro at du sidder på en computer i Holstebro og ikke på en computer i København.
Derudover kan din internetudbyder ikke se hvilke hjemmesider du besøger og hvor længe du besøger dem, da du nu surfer via et Mira IP nummer og i teorien via Mira´s netværk.

En VPN forbindelse kan altså blandt andet bruges, hvis du ønsker at være anonym på internettet.

Bestil her

Hvad er VPN?

VPN er en forkortelse af Virtual private network eller på dansk, virtuelt privat netværk.
VPN benyttes ofte af virksomheder, som ønsker en sikker netværksforbindelse mellem f.eks. deres danske afdeling og deres amerikanske afdeling, denne løsning kaldes for en VPN tunnel.

Hvad kan VPN?

VPN tunneler kan benyttes til at sende store mængder data sikkert fra punkt a til punkt b og er derfor attraktivt overfor mange virksomheder. VPN løsninger er blevet mere og mere udbredt blandt private, da man, som privatperson kan få en lang række fordele ved at benytte en VPN løsning.


Find alle VPN opsætningsguiderNyheder

Udgivet d. 03.01.2020

Jysk IT Partner Aps overtager pr. 1. januar 2020 de fleste af Mira Internets daglige aktiviteter....

Læs mere

Sponsor for DM i H-Boat 2017
Udgivet d. 01.03.2017

Mira Internet er indtrådt som sponsor af hjemmeside til Danmarksmesterskabet for H-både 2017 som...

Læs mere

Hurtigere internet i følgende områder i 2016
Udgivet d. 12.02.2016

I 4 kvartal vil følgende centraler / fremskuddet centraler blive opgraderet rundt om i landet,...

Læs mere