Udenlandsdansker

Er du bosiddende i udlandet, men ønsker at kunne besøge danske hjemmesider, som er begrænset til Danmark. Det kan være hjemmesider som viser TV, film, radio eller noget helt tredje, så kan du med fordel benyttes en VPN løsning.

Når du bor i udlandet og går på internettet, så sker det via et ip nummer, som er tilknyttet det land, som du bor i dvs. at bor du i Rusland, så vil danske hjemmesider kunne se at du sidder i Rusland og derved lukke for din adgang til deres hjemmeside. Nogle hostingudbydere benytter i stor stil denne form for begrænsning og dette går desværre udover mange danskere, som f.eks. er bosiddende i Rusland og som f.eks. blot vil læse nyhederne fra Danmark på deres computer.  

Bor du f.eks. i Rusland, men benytter en VPN løsning fra Mira, så vil alle danske hjemmesider tro, at du sidder i Holstebro og besøger deres hjemmeside og ikke i Rusland. Derfor vil du med en VPN løsning kunne læse f.eks. danske nyheder uanset hvor i verdenen du er.

Bestil her

Hvad er VPN?

VPN er en forkortelse af Virtual private network eller på dansk, virtuelt privat netværk.
VPN benyttes ofte af virksomheder, som ønsker en sikker netværksforbindelse mellem f.eks. deres danske afdeling og deres amerikanske afdeling, denne løsning kaldes for en VPN tunnel.

Hvad kan VPN?

VPN tunneler kan benyttes til at sende store mængder data sikkert fra punkt a til punkt b og er derfor attraktivt overfor mange virksomheder. VPN løsninger er blevet mere og mere udbredt blandt private, da man, som privatperson kan få en lang række fordele ved at benytte en VPN løsning.


Find alle VPN opsætningsguider

Nyheder

Udgivet d. 03.01.2020

Jysk IT Partner Aps overtager pr. 1. januar 2020 de fleste af Mira Internets daglige aktiviteter....

Læs mere

Sponsor for DM i H-Boat 2017
Udgivet d. 01.03.2017

Mira Internet er indtrådt som sponsor af hjemmeside til Danmarksmesterskabet for H-både 2017 som...

Læs mere

Hurtigere internet i følgende områder i 2016
Udgivet d. 12.02.2016

I 4 kvartal vil følgende centraler / fremskuddet centraler blive opgraderet rundt om i landet,...

Læs mere