VPN til gaming

Mira tilbyder derudover VPN pakker til gaming dvs. at ønsker du at spille et computerspil med f.eks. 9 venner, men spillet koster penge, for at tillade online gaming eller spillet er måske af ældre dato og kan derfor ikke længere spilles online, men kun over lokalt netværk, så kan en VPN løsning ligeledes være en løsning til dig og dine venner.
Mira har mulighed for at tilbyde dig og dine venner et lukket VPN miljø, som vil få dit computerspil, til at tro at dig og dine modstandere sidder lige ved siden af hinanden på et lokalt lukket netværk og derved vil spillet tillade jer at spille lokalt, på trods af, at i sidder 10 forskellige steder rundt om i verden.

Bestil her

Hvad er VPN?

VPN er en forkortelse af Virtual private network eller på dansk, virtuelt privat netværk.
VPN benyttes ofte af virksomheder, som ønsker en sikker netværksforbindelse mellem f.eks. deres danske afdeling og deres amerikanske afdeling, denne løsning kaldes for en VPN tunnel.

Hvad kan VPN?

VPN tunneler kan benyttes til at sende store mængder data sikkert fra punkt a til punkt b og er derfor attraktivt overfor mange virksomheder. VPN løsninger er blevet mere og mere udbredt blandt private, da man, som privatperson kan få en lang række fordele ved at benytte en VPN løsning.


Find alle VPN opsætningsguider

Telefon: 9610 1510Nyheder

Sponsor for DM i H-Boat 2017
Udgivet d. 01.03.2017

Mira Internet er indtrådt som sponsor af hjemmeside til Danmarksmesterskabet for H-både 2017 som...

Læs mere

Hurtigere internet i følgende områder i 2016
Udgivet d. 12.02.2016

I 4 kvartal vil følgende centraler / fremskuddet centraler blive opgraderet rundt om i landet,...

Læs mere

Nye EU regler for alle Danske Webshops
Udgivet d. 13.01.2016

Fra 15. februar 2016, bliver det et lovkrav, at alle danske webshops, skal have en kontaktmail og...

Læs mere